Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

WINDOWS SYSTEEMBEHEERDER VACATURES

Vacatures Windows Systeembeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op systeembeheerders met Windows kennis en ervaring.

 

- Bekijk hier alle vacatures -


Microsoft lanceert nieuw certificeringsprogramma

Recent heeft Microsoft een nieuw certificeringsprogramma bekend gemaakt. MCSE en MCSA krijgen nieuwe benamingen, en de MCTS en MCITP certificeringen komen te vervallen. 

Update certificeringsprogramma Microsoft

Microsoft Systeembeheerder

Systeembeheerders kunnen diverse certificeringen behalen, zoals de MCSA en MCSE certificering van Microsoft. Als Systeembeheerder is het van belang om kennis en ervaring van Microsoft omgevingen te hebben, denk aan Windows Server 2012.

 

Windows Systeembeheerder

Systeembeheerders kunnen diverse certificeringen en specialismes hebben. Een daarvan is Windows en de Windows omgeving. Ervaring met Windows omgevingen en Microsoft certificering op MCSE niveau is belangrijk. In veel vacatures voor Windows systeembeheerders is het van belang om Microsoft gecertificeerd te zijn. Het is natuurlijk ook van belang dat de Windows systeembeheerder ervaring heeft met onderhoud op Windows servers.

 

Certificaten Microsoft Systeembeheerder

In veel vacatures voor Microsoft systeembeheerders is het van belang om Microsoft gecertificeerd te zijn. De bekende certificeringen die een Microsoft systeembeheerder kan behalen zijn de MCSA en MCSE certificeringen, en de oude MCTSMCDST, en MCITP certificeringen. Wat een Windows Systeembeheerder precies doet leest u hieronder.

 

Windows Systeembeheerder functie

Als systeembeheerder Windows doe je projecten die gericht zijn op ontwikkelingen en verbetering van beheer. Een Windows Systeembeheerder is verantwoordelijk voor het beheren van Windows servers, oplossen van storingen in het netwerk en op computers, het bieden van technische ondersteuning aan medewerkers,het doen van migraties naar nieuwere Windows besturingssystemen en het opstellen van handleidingen voor applicaties, systemen, beveiliging,  herstel werkzaamheden en backup werkzaamheden.

 

Vacatures Windows Systeembeheerders

Heb jij diepgaande kennis van virtualisatie Microsoft en ben je in staat Microsoft servers te beheren en configureren, bekijk dan de vacatures op deze site.Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.