Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

JUNIOR SYSTEEMBEHEERDER VACATURES

Vacatures Junior Systeembeheerder? Vind hier overzichtelijk alle vacatures voor Junior Systeembeheerder. Solliciteer direct online.

 

- Bekijk hier alle vacatures -

 

De Junior Systeembeheerder

De Junior Systeembeheerder is mede verantwoordelijk voor het systeembeheer van de servers en de 1e lijns support op systeemniveau.

 

Functiebeschrijving Junior systeembeheerder

Natuurlijk kan elke functieomschrijving van een Junior Systeembeheerder anders zijn, maar in veel gevallen is een Junior Systeembeheerder verantwoordelijk voor de ondersteuning van de 1e lijns systeemsupport. Daarnaast ben je betrokken bij het systeembeheer van de interne of externe servers van een bedrijf.

 

Junior Systeembeheerder hoofdwerkzaamheden

De Junior systeembeheerder heeft als hoofdwerkzaamheden het beheren van interne servers en het up-to-date houden van werkstations. In kleine organisaties zal de junior systeembeheerder de verantwoordelijkheid hebben over de systemen, in grotere organisaties werkt de junior systeembeheerder onder de vleugels van een medior of senior beheerder. Maar (junior)systeembeheer gaat nog een stapje verder, de beheerder voert taken uit waar een gebruiker niks van merkt. Denk hierbij aan het onderhouden van het netwerk, het testen van het systeem en het beantwoorden van complexe vraagstukken vanuit de gebruikersorganisatie.

 

Profiel Junior Systeembeheerder

In veel gevallen heeft een Junior Systeembeheerder een IT-achtergrond met een gedegen kennis van de verschillende besturingssystemen, als Unix, Linus, Windows, etc. en een goede kennis van netwerken zoals FTP, HTTP, Exchange, SMTP en POP3. Werken met HTML, Citrix, virtualisatietechnieken en beveiliging is vaak gewenst.Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.