Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

MICROSOFT SYSTEEMBEHEERDER VACATURES

Vacatures Microsoft MCSA Systeembeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op systeembeheerders met Microsoft MCSA en MCSE certificering.

 

- Bekijk hier alle vacatures -

Microsoft lanceert nieuw certificeringsprogramma

Recent heeft Microsoft een nieuw certificeringsprogramma bekend gemaakt. MCSE en MCSA krijgen nieuwe benamingen, en de MCTS en MCITP certificeringen komen te vervallen. 

Update certificeringsprogramma Microsoft

Microsoft Systeembeheerder

Systeembeheerders kunnen diverse certificeringen behalen, zoals de MCSA en MCSE certificering van Microsoft. Als Systeembeheerder is het van belang om kennis en ervaring van Microsoft omgevingen te hebben, denk aan Windows Server 2012.

 

MCSA certificering

MCSA staat voor Microsoft Certified Solutions Associate. De Systeembeheerder die deze certificering heeft is in staat om problemen op te lossen en het netwerk te beheren van het Microsoft Windows-besturingssysteem. Om het MCSA certificaat te behalen dient de systeembeheerder een aantal examens af te leggen. Lees hier meer.

 

MCSE certificering

MCSE staat voor Microsoft Certified Solutions Expert. Lees hier alles over de examens om de MCSE status te behalen.

 

Certificaten Microsoft Systeembeheerder

In veel vacatures voor Microsoft systeembeheerders is het van belang om Microsoft gecertificeerd te zijn. De bekende certificeringen die een Microsoft systeembeheerder kan behalen zijn de MCSA, MCSE, en MCSM-certificeringen. Als systeembeheerder Microsoft doe je projecten die gericht zijn op ontwikkelingen en verbetering van beheer.

 

MCSA en MCSE certificaat Microsoft Systeembeheerder

Als Systeembeheerder dient u minimaal 1 tot 12 jaar ervaring te hebben met het werken met besturingssystemen, operating systemen en bestaande netwerk infrastructuren. ICT Professionals worden Microsoft Certified Professional (MCP) na het behalen van één Microsoft certificaat.

 

Vacatures Microsoft Systeembeheerders

Systeembeheerder met MCSA of MCSE certificaat? Bekijk dan de vacatures en opdrachten op deze site.Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.