Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

SOLARIS SYSTEEMBEHEERDER VACATURES

Vacatures Solaris Systeembeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op systeembeheerders met Solaris kennis en ervaring.

 

- Bekijk hier alle vacatures -


Solaris Systeembeheerder

Systeembeheerders kunnen diverse certificeringen en specialismes hebben. Een daarvan is Solaris en de Solaris omgeving. Solaris was van SUN, maar is sinds 2010 eigendom van Oracle.

 

Certificaten Solaris Systeembeheerders

Ervaring met Solaris omgevingen bijvoorbeeld Solaris certificering 10 op CX-310-105, -200, 202, 203, 302 en CX-310-303 niveau is belangrijk. In veel vacatures voor Solaris systeembeheerders is het van belang om Solaris gecertificeerd te zijn.

 

Systeembeheerder met Solaris

Als systeembeheerder Solaris doe je projecten die gericht zijn op ontwikkelingen en verbetering van beheer. Een Solaris Systeembeheerder is verantwoordelijk voor het beheren van Solaris servers, oplossen van storingen in het netwerk en op computers, het bieden van technische ondersteuning aan medewerkers,het doen van migraties naar nieuwere Solaris besturingssystemen en het opstellen van handleidingen voor applicaties, systemen, beveiliging,  herstel werkzaamheden en backup werkzaamheden.

 

Vacatures Solaris Systeembeheerders

Heb jij diepgaande kennis van virtualisatie Solaris en ben je in staat Solaris/Unix servers te beheren en configureren, bekijk dan de vacatures op deze site.Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.