Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

SENIOR SYSTEEMBEHEERDER VACATURES

Vacatures Senior Systeembeheerder? Vind hier overzichtelijk alle vacatures voor Senior Systeembeheerder. Solliciteer direct online.

 

- Bekijk hier alle vacatures -

 

De Senior Systeembeheerder

De Senior Systeembeheerder heeft een ruime ervaring op het gebied van ICT, HBO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring als systeembeheerder.

 

Functiebeschrijving Senior systeembeheerder

Elke functieomschrijving van een Senior Systeembeheerder kan anders zijn, dus onderstaande informatie dient meer als richtlijn. Een Senior is continue bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de ICT-dienstverlening. De Senior Systeembeheerder heeft goede kennis van SMTP, POP, SSL, TCP-IP, DHCP, DNS en VPN. De Senior Systeembeheerder beschikt over vaardigheden om de helpdesk aan te sturen en indien nodig te ondersteunen. Een Snior Systeembeheerder kan een technische oplossing bieden voor elke vraag vanuit de organisatie, en zorgt dat deze aansluit op de huidige infrastructuur.

 

Senior Systeembeheerder hoofdwerkzaamheden

Een Senior systeembeheerder kan projecten leiden, operationele planning coördineren, SLA's opstellen en bewaken, ICT infrastructuren ontwerpen en vraagstukken op het gebied van ICT beantwoorden. Systeembeheerder van de 1e, 2e en 3e lijns helpdesk

 

Profiel Senior Systeembeheerder

De Senior Systeembeheerder heeft een IT-achtergrond met een aantoonbaar HBO-niveau. In bezit van diverse certificaten, een ruime kennis van Servers en goede communicatieve vaardigheden. Veelal is 5 jaar ervaring het minimum. De Senior Systeembeheerder kan inspelen op vragen vanuit de organisatie door middel van ICT oplossingen. Ervaring met WAN en LAN omgevingen is erg van belang voor een Sr. Systeembeheerder. Het is een pre wanneer de systeembeheerder ervaring heeft met Checkpoint Firewall, 3COM-producten en omgeving, Blue Coat en McAfee producten.

 

Daarnaast is een gedegen kennis van de verschillende besturingssystemen zoals o.a. Unix, VMware, Active Directory, Serverinpassing, Citrix, Security patch applicaties, Linux en Windows een pre. Een goede kennis van netwerken zoals FTP, HTTP, Exchange, SMTP en POP3 zijn van belang voor een Senior Systeembeheerder. Met HTML, Microsoft Frontpage en Access dient een senior Systeembeheerder te kunnen werken. Ervaring met Security-omgevingen en security systemen en een goede kennis van VPN-protocollen. Een Sr. Systeembeheerder dient kennis te hebben van WLAN, Webserver-omgevingen en Endpoint Security.Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.