Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

VMWARE SYSTEEMBEHEERDER VACATURES

Vacatures VMware Systeembeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op systeembeheerders met VMware kennis en ervaring.

 

- Bekijk hier alle vacatures -


VMware Systeembeheerder

Systeembeheerders kunnen diverse certificeringen en specialismes hebben. Een daarvan is WMware en de VMware omgeving. Ervaring met VMware omgevingen en crtificering, bijvoorbeeld VCP (VMWare ESX 3.5) is belangrijk.

 

Certificering Vmware Systeembeheerder

In veel vacatures voor VMware systeembeheerders is het van belang om VMware gecertificeerd te zijn. Er zijn diverse certificaten die een Vmware systeembeheerder kan halen, dit zijn vSphere4 en View4 en Infrastructure 3.5 (ESX). Recent is er een nieuwe certificering gekomen voor Vmware, namelijk de Vmware Certified Design Expert (VCDX). Als systeembeheerder VMware doe je projecten die gericht zijn op ontwikkelingen en verbetering van beheer.

 

Vacatures VMware Systeembeheerders

Heb jij diepgaande kennis van virtualisatie en ben je in staat VMware servers te beheren en configureren, bekijk dan de vacatures op deze site.Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.