Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

MCITP SYSTEEMBEHEERDER VACATURES

Vacatures MCITP Systeembeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op systeembeheerders met de MCITP certificering.

 

- Bekijk hier alle vacatures -

 

Nieuw certificeringsprogramma Microsoft

Belangrijk te weten is dat MCITP komt te vervallen, het is dus niet mogelijk om MCITP Windows Server 2012 te worden. Kijk daarom naar de MCSa of MCSE certificering.

 

MCITP Systeembeheerder vacatures

Alle informatie over de MCITP certificeringAls systeembeheerder kun je diverse certificeringen binnen Microsoft, één daarvan is de MCITP certificering. Om een MCITP certificering te behalen dient de IT professional eerst één of meerdere MCTS certificeringen te behalen, welke dit exact zijn hangt mede af van (eerder) behaalde certificeringen.

MCITP certificering

De MCITP is onder te verdelen in Windows Client, Windows Server, SQL Server, Office Project Server, Lync Server, Exchange Server en Sharepoint Server. MCITP is de afkorting van Microsoft Certified IT Professional en toont aan dat de professional expert is op het gebied van planning, beheer, ontwerp of troubleshooting. MCITP is erg geschikt voor IT professionals die zich willen onderscheiden met Windows Server 2008, Windows Vista, SQL Server en Exchange Server.

 

Systeembeheer vacature MCITP

Systeembeheerders met MCITP onderscheiden zich met kennis op het gebied van Windows Server 2008, Windows Vista, SQL Server en Exchange Server. Lees meer informatie op de officiële Microsoft website.

 

Certificaten Microsoft Sysadmins

In veel vacatures voor Microsoft Systeembeheerder is het van belang om Microsoft gecertificeerd te zijn. De bekende certificeringen zijn de MCSA/ MCSEMCITP-certificeringen.

 

Vacatures MCITP Systeembeheerders

Ben jij een systeembeheerder en in het bezit van de MCITP certificaat? Bekijk dan de openstaande Systeembeheerder vacatures op deze site.

 

- Bekijk hier alle vacatures -Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.