Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

UNIX SYSTEEMBEHEERDER VACATURES

Vacatures Unix Systeembeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op systeembeheerders met Unix kennis en ervaring.

 

- Bekijk hier alle vacatures -


Unix Systeembeheerder

Systeembeheerders kunnen diverse certificeringen en specialismes hebben. Een daarvan is Unix en de Unix omgeving. Linux is het meest bekende operating systeem dat op Unix geënt is. Het is volledig open source.

 

Certificaten Unix Systeembeheerder

Ervaring met Unix omgevingen bijvoorbeeld Unix certificering LPIC-1, LPIC-2 en LPIC-3 via het Linux Professional Institute. Deze LPIC-1, LPIC-2 en LPIC-3 certificaten zijn een pre. In veel vacatures voor Unix systeembeheerders is het van belang om Unix gecertificeerd te zijn.

 

Systeembeheerder met Unix

Als systeembeheerder Unix doe je projecten die gericht zijn op ontwikkelingen en verbetering van beheer. Een Unix Systeembeheerder is verantwoordelijk voor het beheren van Unix servers, oplossen van storingen in het netwerk en op computers, het bieden van technische ondersteuning aan medewerkers,het doen van migraties naar nieuwere Unix besturingssystemen en het opstellen van handleidingen voor applicaties, systemen, beveiliging,  herstel werkzaamheden en backup werkzaamheden.


Unix Varianten

Er zijn verschillende Unix varianten beschikbaar. Diverse (server) producenten hebben een variant ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn; Solaris (Sun), AIX (IBM) en HP-UX (HP)

Vacatures Unix Systeembeheerders

Heb jij diepgaande kennis van virtualisatie Unix en ben je in staat Solaris/Unix servers te beheren en configureren, bekijk dan de vacatures op deze site. Of lees verder op onze website. 


Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.