Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

SALARIS SYSTEEMBEHEERDER

Het salaris van een Systeembeheerder? Lees hier alle informatie over het salaris van een Systeembeheerder en waar dit salaris van afhankelijk is.

Salaris van de Systeembeheerder

Het gemiddelde salaris voor een Systeembeheerder in Nederland varieert. Het salaris heegft namelijk te maken met ervaring, leeftijd, uren en de inhoud van de te vervullen functie. Grofweg varieert het salaris van een Systeembeheerder tussen de 35.000 en 65.000 euro op jaarbasis.

Systeembeheerder salaris

De meeste systeembeheerders hebben een informatica opleiding gevolgd, waar studenten de theorie en grondbeginselen leren van hoe systemen werken. Dergelijke opleidingen kan men overdag, maar ook in de avonduren volgen. Een systeembeheerder dient ten minste twee jaar ervaring te hebben met computersystemen, na deze twee jaar promoveert een persoon tot de positie systeembeheerder.

Belang systeembeheerder salaris

Door de belangrijke rol die een systeembeheerder vervult, kan een goede systeembeheerder veel salaris verdienen. Systeembeheer is een echt vak en een goede systeembeheerder is onmisbaar. Een bedrijf kan niet productief zijn zonder een goede systeembeheerder, want elke minuut dat een systeem niet werkt kost geld. Zodoende gaan bedrijven op zoek naar de beste systeembeheerder en biedt hen dan ook een goed salaris.


Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.