Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Systeembeheerder vacature Utrecht

Per direct zoeken wij voor een groot internationaal bedrijf een systeembeheerder in de regio Utrecht. Beschik jij over de capaciteit om in een dynamische klantomgeving overzicht te creëren en te behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


- Solliciteer hier -


Functieomschrijving systeembeheerder te Utrecht

Samen met een team van systeembeheerders zorg jij voor de juiste werking van bestaande en nieuwe systemen van de klant. Daarnaast ben je ook bezig met de implementatie van deze systemen. Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van de systemen van de klant. Jij bevordert ook het het gebruikersgemak. Je communiceert met de klant en brengt behoeften in kaart. Als systeembeheerder te Utrecht behandel je 2e lijns werkzaamheden.

 

Werkzaamheden vacature systeembeheerder Utrecht

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw functie als systeembeheerder. Je helpt eindgebruikers met het gebruik van de systemen en beantwoordt vragen. De systeembeheerder herstelt storingen en onderbrekingen in bestaande systemen. Tevens implementeer je nieuwe systemen, waaronder: MS Windows OS, Microsoft Exchange en SQL servers. Je hebt kennis van VMWare ESX platformen, HP desktops en HP Proliant server hardware. Daarnaast zijn Netasq firewalls, HP Procurve en Zyxel netwerk apparatuur je niet vreemd.

 

Verantwoordelijkheden systeembeheerder

Je bent verantwoordelijk voor het correct functioneren van de systemen van opdrachtgever, het signaleren van problemen in deze systemen, de beschikbaarheid en integriteit van systemen en je maakt back-ups. Verder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van de meldingen, zoals uren, tijden, werkzaamheden, etc.

 

Profiel systeembeheerder

De systeembeheerder die wij zoeken heeft minimaal MBO werk- en denkniveau. Tevens heb je 5 jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van netwerkprotocollen en firewalls, en kennis van hardware zoals switches, werkstations, servers, raidsystemen, back-up systemen, etc. Je bent up-to-date met de laatste versies van MS Windows, SQL, Office applicaties en Exchange.

 

Aanbod voor deze functie

Voor deze functie is het aanbod als volgt. Ben jij diegene die we zoeken, dan kun je genieten van onbeperkte opleidingsmogelijkheden, een volledige reiskostenvergoeding of lease-auto, een goede pensioenregeling, en meer.

 

Interesse in deze functie als ICT systeembeheerder te Amsterdam

Neem dan direct contact op via de 'bel mij terug' knop rechtsboven of solliciteer hier direct op deze systeembeheerder vacature.

 

- Solliciteer hier -Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.