Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Vacature Systeembeheerder ICT te Amsterdam

Per direct zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder in Amsterdam? Bekijk deze functie als Systeembeheer en solliciteer direct online.


- Solliciteer hier -


Vacature Systeembeheerder ICT Amsterdam

Wij zijn per direct op zoek naar een Microsoft systeembeheerder voor een van onze opdrachtgevers in Amsterdam. De opdrachtgever is onderdeel van een grote internationale organisatie. Binnen deze organisatie heb jij als systeembeheer ICT een leuke, uitdagende en afwisselende functie. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het inrichten en operationeel houden van de systemen. Je zal werken voor zowel interne, als ook voor externe klanten van deze organisatie.

 

Functie-omschrijving Systeembeheerder Amsterdam

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer. Je werkt mee en neemt deel van aan diverse projecten. Binnen je functie valt ook het bewaken van de infrastructuur binnen de organisatie. Verder geef je advies over de infrastructuur en houd jij je bezig met het schrijven van SLA's, handleidingen en procedures.

 

Systeembeheerder ICT Amsterdam functie eisen

Er zijn een aantal functie eisen voor deze systeembeheerder functie in Amsterdam. Je dient in het bezit te zijn van de relevante certificaten, zoals MCSE, MCSA of MCITP, en daarnaast MCDA, CCNA, Oracle en/of ITIL. Voor deze functie dien je minimaal 5 jaar werkervaring te hebben in relevante functie.

 

Aanbod voor deze functie

Ben jij diegene die we zoeken, dan kun je genieten van onbeperkte opleidingsmogelijkheden, een volledige reiskostenvergoeding of lease-auto, een goede pensioenregeling, etc. De arbeidvoorwaarden zijn erg goed.

 

Interesse in deze functie als ICT systeembeheerder te Amsterdam

Neem dan direct contact op of solliciteer hier direct.

 

- Solliciteer hier -Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.