Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

SYSTEEMBEHEERDER VACATURE

Heb jij  meerdere jaren ervaring in de IT? Kennis opgedaan op bv een helpdesk of als werkplekbeheerder en al meerdere jaren als systeembeheerder gewerkt? Dan ben jij wellicht de juiste persoon die wij zoeken om deze functie te vervullen.


- Solliciteer hier -

 

Functie omschrijving

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de hele IT infrastructuur. Je houdt je onder andere bezig met licentiebeheer, het analyseren, testen, beheren en bewaken van de servers en het netwerk en het analyseren en oplossen van incidenten.

 

Dankzij jouw opgedane werkervaring heb je een brede kennis opgebouwd van gangbare systemen als bijvoorbeeld Microsoft, VMWare en Cisco en weet je raadt met complexe ICT infrastructuren in middelgrote tot grote omgevingen. Mede vanwege jouw ervaring kun je op alle fronten je systeemkennis gebruiken om zo ingewikkelde problemen op te lossen. Wanneer je problemen voorziet, handel je proactief en los je deze op voorhand op. Als projecten opgezet moeten worden, neem je dat vanzelfsprekend voor jouw rekening.

 

Functie eisen

- Afgeronde ICT-opleiding op MBO 4 of  HBO niveau;
- Minimaal 3  jaar relevante werkervaring in een gelijkwaardige functie en omgeving;
- MCSE 2003 of MCITP gecertificeerd;
- kennis van VMWare, Cisco, Active Directory, Exchange;
- communicatief sterk;
- analytisch vermogen;
- kennis van ITIL en projectmatig werken.

 

Solliciteer op deze uitdagende vacature Systeembeheerder

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en eisen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te solliciteren naar de functie van systeembeheerder. Je krijgt dan niet alleen een hele leuke afwisselende baan, je gaat deel uitmaken van een jong en ambitieuze onderneming die je verdere carrière vorm kan gaan geven.


- Solliciteer hier -

 Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.