Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Systeembeheerder Limburg

Per direct zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder in Limburg? Bekijk deze functie als Systeembeheer en solliciteer direct online of bekijk één van de andere openstaande functies. Staat jouw ideale baan hier niet bij? Laat dan je CV achter en wij nemen contact met je op.


- Solliciteer hier -

 

Werkzaamheden Systeembeheerder Limburg

De werkzaamheden bestaan uit het technisch beheer van de systemen, het proactief signaleren van potentiële knelpunten en verbeterpunten, deze rapporteren en er actie op nemen.  Het Configureren en installeren van systemen, het up-to-date houden van documentatie en beheerhandleidingen. Het oplossen storingen, analyse van complexe verstoringen. Daarnaast ben je bezig met de monitoring/bewaking systeembeschikbaarheid en performance, inclusief de rapportage hierover. De back-up schema´s stel je op en houd je bij. Tot slot werk je volgens de geldende ITIL processen.

 

Gevraagde kennis en vaardigheden

Op technisch gebied zijn de volgende eisen, namelijk de installatie, configuratie, beheer, backup, restore, troubleshooting, scripting van: Windows Server 2003/2008, SQL Server 2000/2005/2008, VMware 4.x/5.x en Citrix 4.5/6. Het is een pré om kennis en ervaring te hebben van Migraties (SQL, Windows, Citrix, P2V), Cisco switching (basis), WSUS, SAN (EMC) en Commvault. De ideale kandidaat is ITIL en/of Prince2 gecertificeerd.

Competenties

- Accuraat
- Verantwoordelijk
- Flexibel
- Ervaren in projectmatig werken

 

Solliciteer op deze uitdagende vacature Systeembeheerder

Herken jij jezelf in bovenstaande functie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te solliciteren naar de functie van systeembeheerder.

- Solliciteer hier -

 Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.