Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Systeem engineer Unix / Linux

Voor een klant van Jobfinity zijn wij zijn opzoek naar een enthousiaste System Engineer die het team Unit Cloud Service kan komen versterken. Iemand met ruime ervaring  (minimaal 3-4 jaar) op het gebied van Linux en Unix. Heb je ook nog eens kennis van het back up product Tivoli Storage Manager (TSM) dan ben jij de gene die wij zoeken!


- Solliciteer hier -

 

Functieomschrijving.

Als System engineer ben je dagelijks bezig met het beheer van de TSM server (gebaseerd op een AIX platform), het ondersteunen van klanten bij een back-up probleem, ondersteuning van projecten en data migraties en het ondersteunen van de sales afdeling bij het opstellen van offertes. Je maakt deel uit van het Unit Cloud Services. Verdere taken kunnen zijn het beheren, bewaken en onderhouden van systemen gebaseerd op Unix en Linux die worden ingezet voor de TSM Back-up oplossing van de klant. Het oplossen van incidenten, resulterend in een optimale werking en maximale beschikbaarheid van systemen is een belangrijke kerntaak.

 

Functie eisen

  • MBO-HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van ITIL beheer processen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk
  • Commerciële affiniteit
  • Teamplayer
  • Minimaal 3 jaar kennis van een ervaring met diverse Unix / Linux distributies (bij voorkeur AIX)
  • Ervaring met Tivoli Storage Manager en netwerken (Ethernet en Fiber Channel ) is een pre
  • Ervaring met het werken in een project organisatie

Wij kunnen jou een mooi salaris bieden afhankelijk van je ervaring en expertise. 30 vakantie dagen en eventuele winstuitkering van 5% van het jaarsalaris. Lijkt dit jou wat en herken jij je in de bovenstaande eisen? Solliciteer dan snel op onze website .

 

- Solliciteer hier -

 Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.