Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Senior Systeembeheerder in Rotterdam

Per direct zijn wij op zoek naar een Senior Systeembeheerder in Rotterdam? Bekijk deze functie als Systeembeheer en solliciteer direct online.


- Solliciteer hier -


Gezocht een ervaren beheerder ICT Amsterdam

De klant in Rotterdam, is op zoek naar een ervaren senior systeembeheerder met kennis van en ervaring met problemen omtrent applicatiebeheer. Als systeembeheerder ga jij je richten op alle 2e lijn werkzaamheden voor alle klanten van de opdrachtgever over de gehele wereld.

Functieomschrijving Systeembeheerder Rotterdam

De System Engineer maakt onderdeel uit van de Business IT Operations afdeling. De afdeling Business IT Operations ondersteunt (nieuwe) klanten en applicaties. De Medior Systeembeheerder richt zich op de tweedelijns werkzaamheden die voortkomen uit (nationale en internationale) klanten van de opdrachtgever. De 2e lijn heeft een brede en diepgaande kennis, en handelt calls af die de ervaren skilled 1e lijn niet opgelost heeft gekregen. Het nemen van eigenaarschap wordt gezien als een sleutel tot het succes van de afdeling, en de rol van de Senior Systeembeheerder hierin is cruciaal. 

Werkzaamheden Senior Systeembeheerder R'dam

Jouw werkzaamheden bestaan uit het afhandelen en oplossen van storingen & aanvragen die voortkomen uit het Applicatie-platform, zowel remote als op locatie. Je begeleidt nieuwe klanten zodat zij kunnen werken met het platform, en je ondersteunt implementaties bij klanten (op locatie). Als Medior System Engineer ben je accuraat en lever kwalitatief hoogstaand werk. Je handelt storingen en aanvragen af volgens afspraak op een professionele manier. Je signaleert en verbetert proactief knelpunten, en verder voer je gestructureerd wijzigingsverzoeken door.

Kennis en ervaring

• HBO werk- en denkniveau; 
• Ervaring met problemen omtrent applicatiebeheer; 
• Plan- en projectmatig werken;
• Analytisch sterk en leergierig;
• Je staat stevig in je schoenen;
• Kennis en ervaring met DB Server Postgres (PostgreSQL);
• Kennis en ervaring met GNU/Linux;
• Kennis van netwerktechnologieën; 
• ITIL kennis en ervaring; 
• Werkervaring in een softwarebedrijf is een pré.

Over de klant

De opdrachtgever is één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en dient meer dan 20.000 klanten wereldwijd. De klant biedt een applicatie platform waarmee gebruikers snel business applicaties kunnen ontwikkelen, deployen, aanpassen en integreren met (hun) bestaande systemen.

Aanbod

Je komt te werken in een leuk, jong en zeer gedreven team van IT’ers. Bij deze functie hoort een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er een bonusregeling en is er voldoende ruimte en budget voor het volgen van trainingen. Interesse?

 

Interesse in deze functie als Senior Systeembeheerder Rotterdam

Neem dan direct contact op via onderstaande link en solliciteer direct.

 

- Solliciteer hier -Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.