Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Senior Systeembeheerder omgeving Eindhoven

Per direct zoeken wij een senior systeembeheerder voor een vaste baan bij een adviesorganisatie in de omgeving van Eindhoven. Je komt te werken binnen een informele, dynamische en professionele werkomgeving waarin ICT actief betrokken is in het bedrijfsproces. Het jonge, technische team bestaat uit 8 medewerkers.

 

- Solliciteer hier -

 

Functieomschrijving:

Voor de afdeling ICT van onze klant zijn we per direct op zoek naar een senior systeembeheerder. Als senior systeembeheerder vervul je een belangrijke rol binnen het team ICT. Je werkt mee aan het beheer, onderhoud en de ontwikkeling van de informatiesystemen. Je biedt tweedelijns ondersteuning aan de medewerkers van al onze vestigingen. Daarnaast voer je zowel zelfstandig als ook in teamverband uitdagende projecten uit, vanaf het eerste idee tot aan de implementatie. Al met al een zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving.

Functieoprofiel:

De ideale kandidaat is in het bezit van een afgeronde HBO opleiding (Informatica) of studeert hiervoor, dit aangevuld met tenminste 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving/ rol. Je bent analytisch en communicatief sterk, enthousiast, klantvriendelijk en oplossingsgericht. Verder heb je affiniteit met bedrijfsprocessen en informatiesystemen.

 

Functie eisen:

Ervaring met het inrichten en beheren van:

- Microsoft Windows Server 2012

- Microsoft Exchange 2010 / 2013

- Microsoft SQL Server 2012

- Microsoft SharePoint 2010 / 2013

- Microsoft Dynamics CRM 2013

- Citrix XenApp, Xen Server, Provisioning Server

- VMware ESXi 5

- Webservices (XML)

Verder heb je een brede algemene kennis van networking o.a. switching, Cisco IOS routing en firewalls.

Wat bieden wij jouw aan:

- Een zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving;

- Je komt te werken in een jong en ambitieus team;

- Volop ontwikkelingsmogelijkheden;

- Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze rol als senior systeembeheerder of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op met Jordy Smit, tel. 075-7400100. Wil je direct solliciteren? Reageer dan door hieronder op de button solliciteer hier te klikken.

 

- Solliciteer hier -Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.