Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Senior ICT Systeembeheerder Amsterdam

Voor deze functie van Senior ICT Systeembeheerder zoeken we een kandidaat met een afgeronde HBO-opleiding en met minimaal 7 jaar ervaring in het vakgebied. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding. Je komt te werken op een vooruitstrevende ICT-afdeling die continue werkt aan verdere professionalisering. De klant heeft voldoende budget voor het verbeteren en vernieuwen van de bestaande omgeving. Het betreft een vast dienstverband met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

- Solliciteer hier -


Functieomschrijving en werkzaamheden Senior Systeembeheerder

De Senior Systeembeheerder adviseert over verbeteringen van de ICT en je neemt daamee een belangrijke plek binnen de afdeling ICT. Je bent continu bezig met het verbeteren van het beheer van de ICT omgeving. Dit doe je op basis van evaluaties van de gebruikers- of productie-ervaringen, prestatiemetingen, eigen analyses en eigen inzicht. Deze werk je uit, en je treft maatregelen om de continuïteit, de opgeslagen gegevens en de programmatuur te waarborgen.

Naast het beheer, onderhoud je de ICT omgeving en brengt hierin, waar nodig, verbeteringen aan. Je doet onderzoek naar installaties, bereidt installaties voor en begeleidt installaties van delen van genoemde ICT. Je fungeert als coach voor collega’s binnen de afdeling, je bent multi-inzetbaar op expertisegebieden binnen genoemde ICT en leidt ICT-projecten. De ideale kandidaat die wij zoeken heeft géén 9 tot 5 mentaliteit.  

Functie eisen Sr. ICT Systeembeheerder

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 7 jaar ervaring;
  • Eis: Ervaring met beheer van Windows (2003/2008) Linux (4 en 5), VMware (5); • Eis: Ervaring met Citrix, VMware (VDI) en Progress;
  • Kennis van virtualisatie; • Bekend met OTAP procedures;
  • DNS en DHCP kennen voor jou geen geheimen;
  • Generieke kennis en ervaring met applicaties, beheerprocedures en infrastructuren;
  • Ervaring met Nagios;
  • Pré: Kennis van scripting in Powershell, VBscript, Perl en/of Phyton;
  • Pré: kennis en ervaring met Server Deployment Tool(s), zoals RES WorkSpace Manager, Automation Manager, BladeLogic, Cisco UCS, VMWare View, Zero Clients, Cisco Nexus);
  • Pré: kennis en ervaring hebt met Oracle 11, Nagios, vRanger en Hitachi SAN.

Aanbod arbeidsvoorwaarden

Naast een uitstekend salaris van tussen de 50 - 55K krijg je 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, een dertiende maand plus collectieve winstdeling en een prestatiebonus. Daarnaast biedt de opdrachtgever een pensioenregeling en ten minste 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Voor extra vrije dagen kun je sparen, en deeltijdwerken is bespreekbaar.

- Solliciteer hier -Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.