Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Vacature Linux System Engineer Utrecht

Per direct zijn wij op zoek naar een Linux System Engineer in omgeving Utrecht? Bekijk deze functie als System Engineer en solliciteer direct online.


- Solliciteer hier -


Omschrijving Linux System Engineer te Utrecht

De Linux System Engineer houdt zich primair bezig met de ontwikkeling en verbetering van het platform van de klant en de gebruikers. Als Engineer werk je mee aan operationele- en proactieve werkzaamheden/ projecten aan het platform, om ervoor te zorgen dat je gevoel houdt bij alle operationele zaken. Op deze manier ben je beter in staat verbeteringen te signaleren, om de beschikbaarheid van het platform verder toe te laten nemen.

Samen met een team van ontwikkelaars, supportmedewerkers, linux engineers en externe partijen werk je aan het platform en de diverse producten van de klant. Vanwege de ambitieuze groei doelstellingen dient het platform verder te worden ingericht en aangepast. Voor de Linux System Engineer liggen hier diverse uitdagingen op het vlak van techniek om deze groei ook te kunnen faciliteren. Er zijn diverse innovatieve projecten die moeten worden opgepakt zodat het aan uitdagingen en afwisseling in deze functie niet zal ontbreken! Binnen deze projecten heb jij een belangrijke, actieve en ondersteunende rol.

Profiel Linux Engineer

De ideale kandidaat die wij zoeken is een positief ingesteld en zelfstandig werkend persoon, die goed meewerkt in een team. Je bent proactief en bent communicatief vaardig. Je hebt ervaring met Linux en je begrijpt wat er moet gebeuren om een modern serverpark te configureren en in de lucht te houden.

Functie eisen Linux Engineer Utrecht

• HBO, WO of gelijkwaardige opleiding; 
• Teamplayer en pro-actief;  
• Goede communicatieve vaardigheden; 
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
• Aantoonbare ervaring met Debian GNU/Linux; 
• Aantoonbare ervaring met beheer van grote (gevirtualiseerde) LAMP omgevingen; 
• Ervaring met veelgebruikte e-mail software en MySQL in multi-master configuraties;
• Programmeerervaring (bij voorkeur C/C++); 
• Shell-scripting kent voor jou geen geheimen;
• Ervaring met enterprise storage omgevingen en netwerkapparatuur.


Aanbod voor deze functie

Ben jij diegene die we zoeken, dan kun je genieten van onbeperkte opleidingsmogelijkheden, een volledige reiskostenvergoeding of lease-auto, een goede pensioenregeling, en meer. Je ben verantwoordelijk voor diverse projecten, waarmee je een extra bonus kunt verdienen.

 

Interesse in deze functie als ICT systeembeheerder te Amsterdam

Neem dan direct contact op of solliciteer hier direct.

 

- Solliciteer hier -Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.