Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Junior Systeembeheerder Unix / Linux / Storage

Ben jij opzoek naar een leuke en interessante baan in de ICT? Misschien is dan systeembeheerder wel wat voor jou. Je voert verschillende taken en er is genoeg afwisseling, Geïnteresseerd in deze baan? Lees snel de vacature en solliciteer dan direct online.

- Solliciteer hier -

 

Functie omschrijving

Als systeembeheerder ben je bezig met het adviseren en informeren van ontwikkelaars en/of gebruikers ten aanzien van het inrichten en het gebruik van geautomatiseerde omgevingen en/of applicaties: Vraagbaakfunctie voor applicatiegebruikers en –eigenaren. Ook help je mee aan de Wijzigingsbeheer: Het accepteren namens de beheerorganisatie van aangeboden (onderdelen van de) te beheren omgeving/diensten: Het op juiste wijze (doen) implementeren van nieuwe en gewijzigde onderdelen in de te beheren omgeving. Ook hou je je nog bezig met projecten met als taken het bewaken dat de op te leveren producten voldoen aan de geldende beheereisen en het opdoen van kennis zodanig dat de beheerdienstverlening na oplevering zelfstandig uitgevoerd kan worden. Incidentenbeheer, Probleembeheer en nog veel meer.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met 3-4 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van ITIL Foundations;
  • Kennis van AIX, Linux, IBM Hardware, Storage;
  • Kennis van de te beheren omgeving;
  • Kennis van de beheerorganisatie;
  • Kennis van beheereisen van pakketleveranciers;
  • Pro-actief, stressbestendig, resultaatgericht en klantgerichtheid;

 

Ben jij zelfstandig en verantwoordelijk en zoek jij een functie in een jonge, informele en ambitieuze organisatie. En wil jij ruimte om veder te ontwikkelen? Solliciteer dan direct online en misschien nodigen wij jou dan wel uit om op gesprek te komen.


- Solliciteer hier -

 Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.