Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Ervaren Systeembeheerder ICT Utrecht

Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren Systeembeheerder in Utrecht? Bekijk deze functie als Systeembeheer en solliciteer direct online.


- Solliciteer hier -


Gezocht een ervaren Systeembeheerder ICT Utrecht

Wij zoeken voor een van onze opdrachtgevers in Utrecht een Systeembeheerder ICT die per direct aan de slag gaat. Als systeembeheerder ICT ben je verantwoordelijk voor de servers en systemen van de opdrachtgever.

Functie-omschrijving systeembeheerder Utrecht

Het gaat hier om een technische functie met verantwoordelijkheden voor een ervaren ICT-er. Jij houdt je bezig met het installeren, testen, beheren, onderhouden en bewaken van de servers en systemen van de opdrachtgever. Het analyseren van complexe incidenten, alsmede het oplossen ervan behoort tot jouw taken. Als ervaren systeembeheerder herken je veel voorkomende problemen en je ziet het als een uitdaging om te zoeken naar een passende oplossing. Het geven van adviezen aan het management is ook onderdeel van deze functie. Je adviseert hen over nieuwe mogelijkheden en verbeteringen binnen de organisatie. Naast bovenstaande houd jij je bezig met het coördineren van (complexe) ICT projecten.

Functie eisen Ervaren Systeembeheerder ICT Utrecht

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren systeembeheerder Utrecht, met goede kennis van Windows 2003 en 2008. Je dient kennis te hebben van Novell, Linux en/of VMware. Bij voorkeur ben je MCSE/MCITP-gecertificeerd of bijna in het bezit hiervan. Jij bent een echte ervaren ICT'er die door kennis, opleiding en ervaring functioneert op HBO werk & denkniveau. Wij zoeken iemand met 5 tot 8 jaar systeembeheer ervaring. Je bent in staat om zelfstandig te werken, sociaal vaardig en flexibel. Herken jij jezlf hierin? Dan zoeken wij jou!

Aanbod voor deze functie

Ben jij diegene die we zoeken, dan kun je genieten van onbeperkte opleidingsmogelijkheden, een volledige reiskostenvergoeding of lease-auto, een goede pensioenregeling, en meer.

 

Interesse in deze functie als ICT systeembeheerder te Utrecht

Neem dan direct contact op of solliciteer hier direct.

 

- Solliciteer hier -Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.