Vacatures voor Systeembeheerders
...dé site van en voor systeembeheerders

Desktop Engineer Purmerend

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Purmerend zijn we met spoed op zoek naar een Desktop Engineer. Je maakt onderdeel uit van een team van circa 30 getalenteerde engineers die verantwoordelijk zijn voor het verlenen van technische support aan de ruim 13.000 klanten.

- Solliciteer hier -


Taken en verantwoordelijkheden

Als Desktop Engineer lever je een belangrijke bijdrage aan het technische beheer van een aantal belangrijke klantomgevingen. Naast regulier onderhoud en het uitvoeren van changes werk je doorlopend aan een verdere optimalisatie van de technische omgevingen en stel je verbeteringen voor. Daarnaast signaleer je trends en anticipeer je op mogelijke problemen. Je werkt volgens heldere processen en procedures die je helpen bij het kunnen garanderen van de met de klant overeengekomen service levels. Je voert opdrachten van de klant uit maar stelt je ook proactief op. Je zorgt voor een inhoudelijke relatie met je counterpart bij de klant zodat je elkaar blindelings kunt vinden bij het uitvoeren van werkzaamheden of het oplossen van problemen. Problems signaleer je bijtijds en escaleer je naar de daarvoor verantwoordelijke teams. Je bent creatief maar neemt geen risico’s als de uptime en performance van de klantomgeving in het geding dreigt te komen. Alles draait om het overtreffen van de klantverwachtingen. Met je collega’s maak je het verschil voor de klant.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring met Windows 2008 en 2012, Terminal Server, RES One Suite, Active Directory, Printing, SQL-clustering, SharePoint, Microsoft securityproducten, VMware, Storage en basis Linux-hostingkennis;
  • Kennis van diverse systemen (VMWare, Citrix, Terminal Server), een brede kennis van Microsoft producten en ervaring met RES is een pré
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling, pro-actief, bent leergierig, in het bezit van analytisch denkvermogen en je bent een teamplayer
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving waar het tempo hoog ligt met veel doorgroeimogelijkheden;
  • Naast een salaris van 2500 - 3500 euro bruto per maand, zijn er gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en flexibele werktijden/werkplekken.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze rol als desktop engineer of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op met Jordy Smit, tel. 075-7400100. Wil je direct solliciteren? Reageer dan door hieronder op de button solliciteren te klikken.

 

- Solliciteer hier -Sysadmin Certificering

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.
Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende systeembeheer vacatures. Een leuke start van je carriere, na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele systeembeheerder vacature aanbod.